Thursday, February 16, 2012

Timmy Time !

Fondant
Moist Choc Cake
Choc Ganache~Sberry Fillings
2.7 kg ~ 7 in
260

TQVM Didie, customer FadRizals Cakes yang pertama (in early 2010)
dan dah menjadi regular customer sejak dari waktu itu..
Didie ni customer yg sangat lah sempoi tak cerewet langsung !
Setiapkali order kek, dia cuma bgtau tema apa shj. Design semua
terserah pada kreativiti saya :)
So, bila mcmni senang lah otak saya nak berkarya sbb
dpt berkreatif dgn bebas, tak terikat pada mana2 design dan tak 'takut2'
nak buat sesuatu design yg customer tak berkenan ...

"Happy Birthday Alya Nur Yasmin"

Customer feedback (SMS) ~sgt la terharu masa baca sms ni~:
TQ So Much kak. Cake sangat sedap & Ya is so happy!
Bgtau semua org ini kek Aunty Fad !
Nak potong mak dia yg nak nangis ! TQ again kak !


0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails