Saturday, March 13, 2010


KEK PERKAHWINAN
(INI KEK N DECO PERTAMA YG KU BUAT...)

Order paling last minit abad ini! Ku hanya terima Order petang2 semalam n kek nak hari ni!
Tak sampai hati nak tolak sebab kan yang minta ialah seorang yang ibarat adik sendiri...
Maka ini lah sahaja yang termampu kuhasilkan dalam waktu singkat...
Harapnya yang menerima berpuas hati....

Sebenarnya tak yakin langsung masa nak buat kek ni, yelah...belum pernah lagi Deco kek..tup2 org nak terus utk Kek Kahwin.
Tabiat aku, sebelum menerima order, mesti aku praktis dulu sampai 'pass', baru lah open for order. Tapi yg ni tak dapat ku menolak sebab memikirkan nak menolong adik ni...

Tulisan kupilih satu warna iaitu putih aje sebab nak nampak minimalis.

Deco menggunakan Buttercream yang suka ku gelar sebagai
"Less Sweet Buttercream" ...
mamandangkan rasanya yang tidak terlalu manis seperti Buttercream yang lain serta tekstur dan rasanya yang lebih 'gebu'...mmmm



0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails